Bildegalleri

Referanser og produksjon av ferdigplen
Vi produserer ferdigplenen på store, flate områder i Ås i Follo hvor det er optimale vekstforhold. Her ser du et bilde fra skjæremaskinen vi bruker for å ta opp ferdigplenen fra jordet.
Ferdig lagt plen rundt to eneboliger i Ås. Vi kan legge ferdigplenen for deg, og det tar sjelden mer enn én dag fra ferdig underlag til ferdig plen.
Ferdigplenen kommer i ruller på paller med elastisk nett rundt. Vi tilpasser og fordeler rullene på europaller, og kan levere til deg med både med tilhenger og kranbil.
Store leveranser går fint, og vi har kort bestillings- og leveringstid. Når vi leverer, plasserer vi pallene der du ønsker.
Under produksjonen av ferdigplen passer vi på å gi gresset gjødsel jevnlig. Dette sikrer at du får en robust og flott plen i din hage.
Dette bildet er tatt sent på høsten. Plenen er likevel grønn og fin, og vi produserer og leverer helt frem til vinteren og frosten kommer.
Her ser du noe av redskapen vi bruker for å lage ferdigplen. Den grønne klipperen i midten klipper gresset litt lavere før skjæring. Valsen til høyre bruker vi for å få en ensartet tykkelse på gressmatta. Selve gresskjæreren til venstre brukes for å skjære, rulle og stable ferdigplenen klar til levering.
Her legger vi plen på Nesodden rundt fire helt nye boliger. Vi har spesialtilhenger som gjør at vi kan trille gresspallene rett ut av hengeren og kjøre dit vi trenger.
Her legger vi ferdigplen i Son. Vi kan finrake og valse underlaget før vi legger ferdigplenen for deg.
Her legger vi ferdigplen i Ski. I denne hagen har vi lagt litt jord oppå gammelt gress før vi valser jorda og legger plenen.