Henting & levering

 • Henting
 • Levering
 • Hent din ferdigplen hos oss!

   

  For å hente ferdigplen er det et par ting du må huske på. Skal du kun kjøpe 10-15 kvm kan du få det inn i en personbil om du legger ned baksetene, men du bør dekke til med plast eller presenning. Vi anbefaler imidlertid at du har med deg en tilhenger. Du må også huske at ferdigplen kan være tungt, og gresset kan veie fra 10-20kg per kvm avhengig av fuktigheten i bakken når den blir skjært. Det betyr at en pall med ferdigplen (opp mot 75 kvm per pall) kan veie fra 750-1500kg. Vi anbefaler også at du har med deg stropper eller et nett for å sikre lasten. Du finner oss kun 30 minutters kjøring fra Oslo.

 • Få levert ferdigplenen hjem!

   

  Hvis du ikke ønsker å hente ferdigplenen selv, kan vi kjøre den ut til deg. Vi leverer til Oslo, Akershus og Østfold. Spør oss om levering til andre deler av Norge. Ferdigplenen blir levert med bil og tilhenger eller med kranbil, avhengig av mengde. På grunn av kranbilens størrelse kan det være en utfordring å komme fram over alt hvis tomta ligger i et trangt boligfelt eller hvis fremkommeligheten er dårlig. Fraktprisen avhenger av kjørelengde og mengden gress. Leveringstiden ved utkjøring kan være 1-2 uker i de travleste periodene.

Sesongen varer normalt fra april til november. Besøk oss på Facebook eller ta kontakt for å høre om vi kan levere plen når du trenger det.

Vi har god kapasitet på skjæring av plen og relativt kort leveringstid om du henter selv.
Ta kontakt