Om Follo Ferdigplen

Velkommen til Follo Ferdigplen

Follo Ferdigplen er et selskap som drives og eies av Petter Ravne Bugten og Rita Stensrud. Selskapet har siden 2011 hatt Follo som sitt hovedmarked som produsent og leverandør av plen på rull. Ferdigplenen dyrkes på store arealer i Ås kommune.

Før i tiden var det vanlig å så plenen selv. Dette er en lang og tidkrevende prosess. Først må arealet ryddes, deretter planeres, tromles, såes, tromles igjen og til slutt gjødsles og vannes. Etter alt dette må du tålmodig vente på at plenen skal gro.

En plen trenger gjerne en sesong eller to for å etablere seg skikkelig i Norge. Med ferdigplen slipper du å vente. Mattene rulles enkelt ut og plenen er klar til bruk i løpet av et par-tre uker.

Når vi mottar din bestilling trimmes og kuttes plenen. Plen er ferskvare og skjæres som regel tidligst en dag før levering. Det er enkelt å bestille plen på rull. Du kan gjøre det nå – send oss en e-post, slå på tråden eller send en SMS!

Det er også mulig å besøke oss på vårt produksjonssted i Ås, men bestill gjerne på forhånd om du vil ha med deg plen når du besøker oss.

Sesongen varer normalt fra april til november. Besøk oss på Facebook eller ta kontakt for å høre om vi kan levere plen når du trenger det.

Vi har god kapasitet på skjæring av plen og relativt kort leveringstid om du henter selv.
Ta kontakt